Over And Out.

Har riskerat att bli sed under denna tragiska dag..

Måste tyvärr dra mig tillbaka innan ännu fler upptäcker mig...

Får väl ta och fortsätta med mina dåd mot eleverna och lärarna om ett tag..

Over And Out


// MuppMonstret.


... I Will Be Back ...

Tisdagen den 30:e

Stora regn droppar faller från den mörka sky som ligger och vakar över Humanus. Den dystra himmlen har tyvärr inte fått så många elever deppimerade, men får väl be till Djävulen att han skapar fler mörka måln över Humanus.

Kaffemaskinen är otroligt snäll idag, den gav mig kaffe och jag fick 2 kr tillbaka, för Er inkompetenta så gav jag kaffemaskinen en hel 5 krona :)

Stefan stefan, du måste inte spänna upp dig mot elever för att de ska lära sig något.. Nu gick han nyss ut i korridoren och kollad på några elever som  skrattade, men helt plötsligt så blev de tysta. Liksom, vilkn respekt dem dära eleverna har för honom. Men det förstår man ju. Läste någons blogg om att en kille hade gått in i stefan (elle tvärtom) och där vann stefan. Stor och stark är han väl...

Tomt klass rum, vi är bara några fåtal elever här inne just nu, tror faktiskt att typ 60% av vår klass har redan gått, men de har fått närvaro iallafall :)

Bloggmonstret, vart är du ? saknar dig min trogna vän. Du får ta och skriva lite nya bloggar nu :)

Oavgjort igår, tror nog aldrig att IFK Norrköping kommer någon gång att vinna en serie ;) Fotboll är i vilket fall som helst en feminim sport där man får ett gult kort bara om man nudar varandra :)

Fear, Death And Happines!

Rest In Peace Humanus Gymnasium!

Måndagen den 29:e

Denna helgen har varit helt okej. Nu när inga elever var på skolan så fick jag dra mig tilbaka till Monsters Inc där jag fick jobba över helgen och skrämma lite småbarn (otroligt härlig känsla när man hoppas ut ur gaderoben och skrämmer småbarnen, Ni borde testa)
Men nu är man i skolan igen, ska snart dra mig vidare till nästa lektion som ligger på ovan våningen, sen är det slut för dagen.
Kaffemaskinen på nedervåningen gick till attack! den tog en hel femma från mig och allt som jag fick var en tom plast mugg! Funderar på att snart ge igen medtanke på att detta är andra gången den tar en femma från mig. Man kanske ska börja med att smyga in på lärarnas rum och ta kaffe från dem? (Man får ju gratis kaffe och ingen dryg maskin som tar pengar från en)

Tyvärr vet jag inte hur man lägger in Onskeful musik. Men här kommer några tips.
Crossfade..
Breaking Benjamin..
Volbeat..
Mine Inch Nails..
Lostprophets..
Nightwish..


Men den absolut bästa är Guns And Roses med Don´t Cry som man måste lyssna på när man skrämmer lla småbarn.

Mohaha.

Patrik Sanders, passa dig, jag vet vart du bor! (noot)

fredagen den 26:e

Muppen sitter just nu på ovanvåningen och väntar på att en lektion ska börja när som :)

Men tyvärr så har jag inte samma kunskaper som min kompanjon som att stänga ner andras Bloggar med mera, men jag brukar hoppa ut ur gaderober, buskar och från toaletter på min fritid för att skrämma folk. Ju fler som är skrämda dessto bättre mår jag!!!!

kaffe, kaffe, kaffe, kaffe, är i behov av kaffe, men har verken pengar eller något till det.....

var är min kompanjon, saknar dig !


Den eviga plågan är en huvudvärk som aldrig kommer att kunna släppa. Vem har kunnighet att bota huvdvärk? den som lyckas kommer att bli skonad.

Stefanhumblogg.blogg.se , jag kommer att hålla ett öga på dig oavsett vart Du än försöker att gömma dig !
Ett tips Stefan, Du har sett mig rätt många gånger under dagen..

Välkommen till min Mupp Håla !

Jag är en Mupp och ser Er alla !
Finns där bland Er, men jag smälter in i mängden så att Ni aldrig kan hitta mig!

Mohahaha!

RSS 2.0