Tisdagen den 30:e

Stora regn droppar faller från den mörka sky som ligger och vakar över Humanus. Den dystra himmlen har tyvärr inte fått så många elever deppimerade, men får väl be till Djävulen att han skapar fler mörka måln över Humanus.

Kaffemaskinen är otroligt snäll idag, den gav mig kaffe och jag fick 2 kr tillbaka, för Er inkompetenta så gav jag kaffemaskinen en hel 5 krona :)

Stefan stefan, du måste inte spänna upp dig mot elever för att de ska lära sig något.. Nu gick han nyss ut i korridoren och kollad på några elever som  skrattade, men helt plötsligt så blev de tysta. Liksom, vilkn respekt dem dära eleverna har för honom. Men det förstår man ju. Läste någons blogg om att en kille hade gått in i stefan (elle tvärtom) och där vann stefan. Stor och stark är han väl...

Tomt klass rum, vi är bara några fåtal elever här inne just nu, tror faktiskt att typ 60% av vår klass har redan gått, men de har fått närvaro iallafall :)

Bloggmonstret, vart är du ? saknar dig min trogna vän. Du får ta och skriva lite nya bloggar nu :)

Oavgjort igår, tror nog aldrig att IFK Norrköping kommer någon gång att vinna en serie ;) Fotboll är i vilket fall som helst en feminim sport där man får ett gult kort bara om man nudar varandra :)

Fear, Death And Happines!

Rest In Peace Humanus Gymnasium!

Kommentarer
Postat av: Stefanhum

Så var muppmonstret avslöjat. Att inte förstå sig på popusik är en sak, men vem kan få en sådan bisarr tanke att Norrköping inte kommer bevisa sin storhet igen?

Vi vet vem du är? Vi vill gärna hjälpa dig att få lite mer koll på tillvaron. Du skall inte vara så rädd. Vi gillar dig och skulle tom kunna bjuda dig på en kopp kaffe. Vi vet du bara vill vara med i vår stora bloggemenskap. Men bekymra dig inte över Norrköping. Vi har besegrat värre monster än dig.

2008-09-30 @ 15:47:43
URL: http://stefanshumblogg.blogg.se/
Postat av: Bloggmonstret

Jag finns kvar, i skuggan. Waiting & Watching.



Det är bra att du skriver ondskefulla inlägg, dock förstår jag inte hur det kommer sig att du propagerar för Stefan - denna Monstrens nemesis och baneman. Har han lyckats omvända dig, eller är detta ännu en illasinnad backstabber-manöver från Muppmonstrets sida som slutligen kommer mynna ut i något oerhört monstruöst elakt?





Terror!

2008-09-30 @ 17:39:16
URL: http://bloggmonstret.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0