En hjärncell för lite?

Idag är jag faktiskt lite smått irriterad för idioter som måste tränga sig när man ska på bussarna.
Oftast så när en buss kommer så brukar man ju ställa sig på ett led, men det finns ju de som saknar några hjärnceller, dem som gör det ska ju så klart tränga sig fram.
Blir bara så grymt irriterad på när folk gör sådana saker. Har bara lust att ge personen/personerna en sådan grym utskällning.


Om man nu måste vara först på bussen så varför inte ställa sig längst fram redan från början? Då är man ju först på bussen, i alla fall från den stationen. Orka med folk som kommer sist men måste ändå gå in förre alla andra. Tror nog att nu alla förstår vad jag snackar om.

KOMMER NI SENT, SÅ STÄLL ER LÄNGST BAK I KÖN !!!

Föresten, nu när man väl skriver här så tänkte jag höra om någon är typ riktigt grym på photoshop eller något liknande. Är själv bara skillad i Paint. Är ni kunniga så hör gärna av er!

:)

Here we are. Nicke Buregård.

CC-House... Snön faller långsamt men det kommer allt mer och mer. Fast det är knappt så att det lägger sig på den varma asfalten, gräsmattan verkan den trivas bra på iallafall. Nu längtar man bara tills man får ett Sms där det står att man får mössa fårn Bsr som man har väntat på i snart två månader, har kommit fram oc ligger och väntar på en.

Har Stefan igen som vanligt. Varför bloggar jag bara på Stefans lektioner??

Fast sitter utanför 2:7 och lyssnar på musik samt försöker att hålla på med ett grupparbete som går helt åt pippan. Har Ni sett den reklamen för Treo? Mitt huvud känns precis som hans, precins som om man har hackspättar runt om en som hackar på ens huvud. Extremt plågsamt.


---

45 minuter tills man slutar och ska iväg och träna i 1½ timme direkt där efter men man ser framemot helgen väldigt, väldigt mycket. Min flickvän fyller 16 år på söndag och på samma dag så har vi 11 månader. Vilket betyderr att det är bara en månad kvar tills det är jul.

Igår var man på Nova Lund med några vänner och handlade present till min flickvän som fyller år på söndag samt att vi har 11 månader tillsammans på söndag. Hittade ett guldhalsband som är gjort spm ett hjärta, kostade en slant, men men. sånt är ju livet. Sen promenerade vi vidare där inne.
Var ju bara tvungen att dra in på Jack&Jones efter som man är stammis där inne. Och (otroligt nog) såå hittade jag en tröja med Animal på. Fy fan va grym. Ska lätt skaffa en sån när man får ihop med lite pengar. hihi

Får dessutom be om ursäkt till Stafanio Das Magister som hade Lee jeans igår istället för jeans från Dressman. Kändes faktiskt lite pisamt, men får väl hålla lite bättre koll på hans jeans.

Såg Mikael imorse, han gör verkligen INGET på sina lektioner. Imorse lät han ettorna jobba ensamma undertiden han minglade rundor där uppe med en Humanus Kopp fylld med varmt kaffe. Varmt kaffe en halv jobbig fredag morgon kan ju aldrig bli bättre, man kanske borde ta med sig en termos varje morgon med varmt kaffe i, skulle faktiskt ha varit riktigt gott.

---


Gick ut en sväng precis för att försöka få lite mer inspirationn om vad man ska skriva.. Man kände verkligen hur snön föll från skyn och landade på ens kind. Där försvann de lilla, försvarslösa snönflingan.. Det är ändå en otroligt skön känsla när man ser att det snöar, man lir helt lycklig typ..
Fast har inga vinterdäck på bilen vilket betyder väl att den får stå inne resten av vintern nu..

Fast nu ska Muppmonstret bege sig till Stationen där han därefter tar buss 6, 160 eller 162 till Dalby.

// Nicke Buregård.

Stefans inspirerande lektioner :)

Snön kom, fast varade bara 20 sekunder innan allt försvann igen. Går upp, äter frukost, hoppar på bussen på samma ställe som man har gjort nu i 1½ år, börjar bli väldigt upprepande. Samma gråa stig förbi dagiset där man ser alla de små barnen som leker med varandra utan att de inser att deras 9 långa år (minst) börjar.
Efter det kommer skolan, går förbi Liselott varje morgon och säger hej till henne. Ibland så är hon så pass klistrad vid skärmen eller telefonen att hon inte en skulle reagera om en atombomb exploderade precis utanför hennes rum. Bort till sitt skåp som står runtom hörnan där man hänger av sig sin jacka och väska om man nu brukar ha med sig den. Där efter tar man sin dator och laddare, samt hörlurar som är otroligt viktiga och därefter börjar man promenera i lagom takt till sin lektion.

Fast nu är klockan långt förbi morgonen. Lunchen har passerat och nu sitter man på Stefans inspirerande lektion. Vi snackar om allt från barnarbete till franska ostar och viner. Väldigt spännande. Något är speciellt med denna lektion idag, tror att det är Stefans röda skjorta som han har på sig.
Något speciellt är det med den, tycker faktiskt at han passar i den röda skjortan fast han borde nog ha mörka jeans istället för att par slitna ”gamla” jeans från Dressman.
Fast idag har faktiskt Stefan varit rätt duktig som har varit vaken under hela sin egna lektion än vad han brukar att vara faktiskt, men hans kommentar när man snackade med honom var:
”Ser man samma film 3 gånger och har lunch så måste man ha en liten tupplur efter lunch när man är i min ålder.” – Stefan Nordqvist

Sofi upptäckte dessutom att det var jag som var Muppmonstret och hon har jagat mig otroligt länge men har aldrig vetat att det har varit jag. Funderar också lite på att göra detta till min privata/personliga blogg eftersom jag skriver bättre på denna än på min skolblogg.

Sitter fortfarande (efter snart en månads tid) och lyssnar på Phobia som har gått om och om på mobilen. Faktiskt väldigt bra musik enligt mig och några andra som har hört det.
Har inte så jätte många besökare på min blogg längre, har Muppmonstret dött ut tillsammans med Bloggmonstrets nedergång?

Äsch, får väl snart gå ut officiellt och berätta vem som är Muppmonstret, men samtidigt är det skoj att vara en liten anonym fuck-o som de säger i Army Of TWO (japps, jag är en spel geek vissa dagar)

Intoxicated eyes.

November..

Kylan faller från skyn, den mörka tiden drar sig över Humanus. Tomma blickar från alla hörn där människor bara står och stirrar på absolut inget. Tittar ut mot järnvägen, bara några fåtal löv sitter kvar på trädens smala och svaga grenar. Nu får man knappt se en ljus stråle från solen längre. Molnen är tjocka och stora, knappt solens tuffa strålar lyckas att ta sig igenom dessa moln. Även Stefan försöker att hålla ett leende på läpparna men klarar inte av det, istället går han och snokar i jackorna inne i lärarrummet.

Min kusin ( den galne trummisen ) Animal i bandet Dr. Teeth körde för fort i Sydtyskland för någon vecka sedan. När poliserna såg att det var han som satt bakom ratten så satte de kaffet i halsen. Tack och lov så fick han bara böter och inget mer. Tack gode gud att inget mer hände honom.


Nu lär det bröja några låga, tuffa, mörka och mycket dystra månader innan solen och värme hittar sig igenom molnen. Eller är det bara över Humanus där det dystra och tunga molnen ligger över? nja, tveksamt. Igår såg man flera 9:or som var trötta, säg nästan ut som Zombies och de var inne i sina egna drömmar, om de ens drömde något.

I`am Back in the game HumanusGym.

RSS 2.0